ZadrugArt

2. tribina: Financiranje organizacija civilnog društva "Di su pare?"

Ovog četvrtka, 23.srpnja 2020., na Poljani Branka Stojakovića (ispred Kazališta lutaka Zadar) s početkom u 18 h, održat će se druga tribina u sklopu projekta "ZadrugArt" s temom izvora financiranja organizacija civilnog društva.

Ovog četvrtka, 23.srpnja 2020., na Poljani Branka Stojakovića (ispred Kazališta lutaka Zadar) s početkom u 18.00 sati, održat će se druga tribina u sklopu projekta "ZadrugArt" s temom izvora financiranja organizacija civilnog društva.

Tribina je namijenjena udrugama, umjetničkim organizacijama i pojedincima. Predstaviti će se mogući izvori financiranja putem zaklada, nacionalnih i europskih poziva i sl. Cilj tribine je poticanje suradnje, umrežavanja, projektnog razmišljanja i prijava na natječaje mimo gradskih i županijskih okvira.

Anera Stopfer, dugogodišnja voditeljica Deska Kreativne Europe predstavit će rezultate prethodnog programskog razdoblja, te najaviti smjerince i natječaje koji slijede u novom sedmogodišnjem programskom razdoblju, uz savjete, prijedloge i primjere dobre i loše prakse.

Davor Mišković, predsjednik riječke udruge "Drugo more" koja već 20 godina uspješno djeluje na polju kulture i suvremene umjetnosti, podijelit će svoja iskustva i izazove oko prijava na najtečaje, provođenja projekata te iskustva stečenih u provedbi EPK 2020.

Tribinu moderira Edita Bilaver Galinec, konzultantica i predsjednica udruge "Djeca susreću umjetnost", koja već dugi niz godina uspješno povezuje poslovni i neprofitni sektor. Udruga "Djeca susreću umjetnost" uz dvadesetak projekata na nacionalnoj razini, provodi i dva projekta iz Media programa.

Sadržajno izlaganje gostiju pratiti će moderirani razgovor uz pitanja publike u trajanju od oko 2 sata.

Izradu mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda