ZadrugArt

Blackout Hip Hop Takeover Zadar

Iako je ovogodišnji KvartArt Zadar otkazan, projekt "ZadrugArt - Zajedno za drugačiji grad" se nastavlja!

Blackout Hip Hop Takeover (Radionice, paneli i nastupi)

Live:

Kandžija & Gole Žene (Osijek)
"DJ Phat Phillie" (Zagreb)
Koolade (Zagreb)
Pećo (Shelter Team, Zadar)
Marvel (Zagreb)
Rushin (Slovačka / Zadar)
Sensi x Scuba x Brat & Hramoholiks (Šibenik)

Četvrtak, 17.09.2020. 17:00 - 00:00
17:00 h – 21:00 h Radionice & paneli
21:30 h – 00:00 h Blackout hip hop party - DJ Phat Phillie, Koolade, Kandžija, Marvel, Pećo, Rushin, Sensi X Scuba X Brat & Hramoholiks

Petak, 18.09.2020. 17:00 - 00:00
17:00 h – 21:00 h Radionice & paneli
21:30 h – 00:00 h Koncert Kandžija i Gole žene

Park Kapetanski (Ulica Ruđera Boškovića 3)

Ulaz Free!

Prijave za druženje i radionice: kuzd@kuzd.hr

www.zadrugart.org
www.blackouthiphop.com

---------------------------------------------

ZadrugArt, platforma za suradnju i razvoj nezavisne kulture grada Zadra, donosi Blackout Hip Hop Takeover - radionice, panele i nastupe za ljubitelje hip-hop kulture, DJ-inga, rime i dobrog zvuka.
Ovogodišnje glavno ime Blackouta osječki je reper Kandžija. Prvi put u Zadru, zabavan, britak na jeziku, dolazi uz svoj bend Gole žene, jedne od svirački najmoćnijih formacija na našoj sceni koja s nevjerojatnom lakoćom pleše među žanrovima.

Uz njih tu su dvije ponajveće legende domaćeg hip-hopa: DJ Phat Phillie - ključno ime hrvatske scene kao promotor, DJ i novinar; zatim Koolade, jedan od najprepoznatljivijih i najtraženijih beatmakera u regiji, čiji se stilski izričaj kreće od classic hip-hopa, preko funka i R&B-ja do elektronike.

Zadarske snage predvodi Pećo (Shelter Team), koji je, nakon lanjskog repanja s Masta Aceom i pobjede na natjecanju Kneževa unplugged skrenuo pozornost na vibrantnu zadarsku hip-hop scenu, kao i sjajni beatboxer Rushin, Slovak koji je odabrao Zadar kao svoje mjesto za život.

Uz njih je i zagrebački DJ i producent Marvel, koji djeluje još od 90-ih a karijera ga je odvela i da producira velikane poput Boot Camp Click i Redmana. Iz Šibenika dolaze Sensi, Scuba, Brat i Hramoholiks.
Kapetanski će na dva dana postati centar hip-hopa! Ulaz je slobodan, uz obvezne prijave mailom na kuzd@kuzd.hr i poštivanje mjera.

Flyer design: Antonio Slavujević
---------------------------------------------
Projekt ZadrugART je sufinanciran u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda i provodi se u partnerstvu s Gradom Zadrom, Gradskom knjižnicom Zadar i Koncertnim uredom Zadar. Ukupna vrijednost projekta je 1.867.528,51 kuna, uz 85% sufinanciranja sredstvima Europske unije i 15% sufinanciranja sredstvima Državnog proračuna

Izradu mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda